Naast wedstrijdzwemmen en banenzwemmen, kunt u ook bij ons terecht voor techniekzwemmen. Bij techniekzwemmen volgt u dezelfde trainingsprogramma’s als de wedstrijdzwemmers, echter hoeft u niet aan wedstrijden deel te nemen.

Techniekzwemmen is uitermate geschikt voor degenen die geen wedstrijden willen zwemmen, maar wel de zwemslagen en conditie willen verbeteren onder leiding van een instructeur.

Wij bieden techniekzwemmen aan voor jeugd (<16 jaar) en volwassenen (>16 jaar). De enige eis is dat u minimaal het B diploma heeft. Heeft u nog geen B diploma? Dan bent u natuurlijk ook welkom om bij ons uw diploma te behalen bij het volwassen leszwemmen.

Als techniekzwemmer krijgt u per week één training, u mag zelf kiezen op welke dag u deze volgt. Alle trainingen vinden plaats in zwembad Charlois bij Winkelcentrum Zuidplein. Bekijk hieronder wanneer u en/ of uw kind bij ons kan komen trainen.

Dag Van Tot Groep
Dinsdag 17:00 18:00 Techniektraining junioren <12
18:00 19:00 Techniektraining senioren >13
Vrijdag 17:00 18:00 Techniektraining junioren <12
18:00 19:00 Techniektraining senioren >13

Techniekzwemmen, banenzwemmen of wedstrijdzwemmen?

Twijfelt u nog tussen techniekzwemmen, banenzwemmen en/ of wedstrijdzwemmen? Vergelijk dan hieronder de belangrijke kenmerken. De prijzen voor wedstrijdzwemmen zijn nu nog de prijzen van 2017, binnenkort zal hier het nieuwe tarief te vinden zijn.

Banenzwemmen Techniekzwemmen Wedstrijdzwemmen
Contributie per jaar €260,- 0 – 12 jaar: €400,-
13 en ouder: €450,-
Afhankelijk van leeftijd en aantal trainingen: €450,- tot €950,-
Aantal trainingen  1 per week op vrijdag 1 per week op dinsdag of vrijdag 2 á 4 per week
Begeleiding van een trainer  Nee (wel toezicht) Ja Ja
Deelname aan wedstrijden  Nee Nee Ja

Inschrijven

Lijkt het techniekzwemmen iets voor u en/ of uw kind? Dan bent u van harte welkom om een keer te komen kijken tijdens één van onze trainingsavonden. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een keer een proeftraining te komen volgen. Meldt u hiervoor aan via het inschrijfformulier.