Net als andere verenigingen heeft ook die van ons een bestuur. Op deze pagina stellen wij onze bestuursleden graag aan u voor.
Het bestuur kunt u via het volgende e-mailadres bereiken: bestuur@zwemmenrz.nl

Ruud - voorzitter

2015_0915Image0102Ik ben Ruud Hoppenbrouwer op dit moment 58 jaar. Binnen ZRZ ben ik de voorzitter. Buiten deze bestuurs- functie ben ik ook kader op de dinsdagavond bij het snorkelen.

Ben binnen een grote verzekeringsmaatschappij werkzaam als medewerker management informatie en voorzie de gehele leiding van deze informatie. Indien nodig lever ik ook informatie op verzoek. Mijn vrije tijd, welke er nog over blijft na ZRZ, gaat op aan wandelen en het maken van natuur foto’s.

De reden dat ik in het bestuur ZRZ zit, komt omdat ik in het bestuur zat van SPARTAAN zwemmen. Mijn reden om destijds in het bestuur van Spartaan Zwemmen te gaan, is dat ik het belangrijk vind dat kinderen leren zwemmen en dat alle kinderen waar ze ook vandaan komen dat kunnen.

Maar ook voor volwassen is het belangrijk dat als zij niet kunnen zwemmen dat kunnen leren. Het liefst bij een verenging waar men met geduld het zwemmen bij kan brengen.

Eric - secretaris

Bestuur - Eric - secretaris

Nadat mijn kinderen in 2004 op zwemles gingen bij de vereniging duurde het niet lang tot ik als vrijwilliger langs de badrand hielp. Door uitval en verloop van kader stond ik regelmatig ook in het water en later langs de badrand bij ABC en Zwemvaardigheid les te geven.
Ondertussen ben ik het les- en diplomazwemmen gaan coördineren. Toen mij zoon na zijn 3e zwemvaardigheidsdiploma ging wedstrijdzwemmen duurde het niet lang voor ik ook daar actief werd als assistent-trainer.

Ik heb veel plezier in het lesgeven en trainen van zwemmers. Ons credo gaat zeker voor mij op. Ik wordt extra gemotiveerd als ik zie dat dat zwemmers iets leren en zich verbeteren.

In de tussentijd ben ik toegetreden tot het bestuur en vervulde tot april 2014 de secretarisrol.
Ik ben er tussenuit gestapt om o.a. aandacht te kunnen schenken aan de fusie. Sinds april 2016 ben ik weer als secretaris actief en ondersteun de vereniging overal waar het nodig is. Ik hoop zo een positieve stimulans te geven aan andere vrijwilligers en mijn ondertussen opgedane kennis over te kunnen dragen.

Petra - penningmeester

Bestuur - Petra - penningmeesterHallo, ik ben Petra van der Linden – de Bel, getrouwd en moeder. Ben al ruim 30 jaar werkzaam in de beveiligingsbranche en ben nog langer (kader)lid bij vakbond de Unie Security. Bij de Unie Security zit ik als afgevaardigde in het Landelijk Bestuur waarin ik de bestuursfunctie van secretaris vervul. Hierdoor heb ik veel cursussen kunnen doen op juridisch en arbeidsvoorwaardelijk gebied.

Buiten de zwemvereniging en de vakbond ben ik ook nog actief voor mijn eigen bedrijfje waarin ik mensen coach.
Ook neem ik deel in de ouderraad en denktank van de voortgezet onderwijs school van 1 van mijn zonen.
Ik vind het persoonlijk heel belangrijk een bijdrage te leveren in onze maatschappij, omdat je hierdoor een socialer mens wordt en je mijn inziens een bijdrage aan onze jeugd en wereld kan geven met als doel de wereld een stukje respectvoller en toleranter te laten zijn. Echter kun je dan niet zonder duidelijke afspraken en regels.

Zelf denk ik graag mee in de ontwikkelingen van de vereniging om deze beter te maken dan dat we nu zijn. Om mee te kunnen denken en ontwikkelen heb ik mij aangemeld als bestuurslid van ZRZ.

Fija - 2e penningmeester

Bestuur - Fija - 2e penningmeesterIk ben Fija Reynart, 46 jaar en ik ben moeder van 2 kinderen, Yoeri en Rianne. Ook ben ik getrouwd met Eric die langs de kant staat.

Mijn kinderen gingen in 2004 op zwemles. Ik ben toen vrijwel direct gevraagd of ik mee wilde helpen bij de kassa. Daar heb ik toen gehoor aan gegeven. We zaten toen met zijn tweeën. Vanaf 2007 heb ik alles op mij genomen. Mijn werk bij de kassa, is contributiebetalingen ontvangen en deze verwerken in de administratie.

Voor de ouders ben ik de eerste contactpersoon. Ik ben verantwoordelijk voor de wachtlijst, nieuwe kinderen bellen en uitnodigen voor proeflessen. Ook help ik mee in het bad als er genoeg mensen bij de kassa zitten. Daarnaast hebben we een clubhuis waar ik ook het nodige voor organiseer, regel en mee help aan het onderhoud.

Ik vind alle activiteiten heel erg leuk om te doen. Het doet mij steeds weer veel plezier als de kinderen hun diploma halen en deze vol trots aan mij laten zien.

Danny - algemeen lid

Bestuur - Danny - algemeen lidMijn naam is Danny Maasland. Momenteel 38 jaar en vader van twee. Getrouwd met een prachtige vrouw en wij leven momenteel in Barendrecht.

Buiten mijn affiniteit met de zwemvereniging ben ik vrijwel mijn hele leven bezig als DJ. Ook heb ik vrijwel altijd in de horeca gezeten en verschillende zaken mogen draaien. De laatste jaren werk ik in de haven en heb ik een functie in de ouderraad van de school van mijn oudste (voortgezet onderwijs).

Ik vind lichamelijk onderwijs erg belangrijk en heb veel plezier als zweminstructeur en trainer. Als hobby kweek ik vogels (agaporniden), voornamelijk Albino’s en blauwserie.

Mocht U wat meer willen weten over mijn leven als DJ kunt U kijken op www.dan-e.nl

Patricia - algemeen lid

Patricia Pelk - Algemeen lid

Ik ben Patricia Pelk, getrouwd met Richard en moeder van twee leuke meiden. Binnen ZRZ ben ik algemeen bestuurslid. Daarnaast zie je mij op vrijdagavond achter de kassa.

Mijn oudste dochter doet aan wedstrijdzwemmen, op die manier ben ik betrokken geraakt bij de vereniging. Het is een leuke en gezellige vereniging, en ik kan erg genieten van de verhalen die de kinderen komen vertellen bij de kassa.

Ik ben bestuurslid geworden, omdat ik graag mijn steentje bij wil dragen.

Verder werk ik fulltime als logistiek planner bij WTH Vloerverwarming. Als ik nog tijd over heb lees ik graag een goed boek.